rutes bicicleta sant feliu de codines

ACTIVITATS A L'ENTORN

Activitats properes a la zona:

La casa familiar està situada en un entorn natural privilegiat, en molt bona ubicació. Aquestes són algunes de les activitats que s'hi poden fer o llocs que val la pena visitar:

- La seva situació és ideal per fer excursions a peu o amb bicicleta de muntanya.  Per exemple: Sant Miquel del Fai, és un lloc preciós amb unes vistes impressionants, una ermita i un espectacular salt d'aigua. sitio con unas preciosas vistas, una ermita y un espectacular salto de agua. Més info a:  https://www.diba.cat/santmiqueldelfai . També en el mateix poble es pot disfrutar d'espectacles tant increïbles com el del Cim d'àligues on es poden veure impressionants vols d'aquests animals. Més info a: https://cimdaligues.com/es/ . També es poden realitzar altres activitats lúdiques  com el paintball, fútbol amb boles de plàstic, pistoles làser i coses similiars.

- En el poble veí de Caldes de Montbui, a uns 5km de la casa, trobem el Golf de Caldes i uns banys termals. Més info a: http://www.golfdecaldes.com/

- Amb cotxe la casa està situada a 40 minuts de la platja de Barcelona (Maresme) i a 1:20h de les platges de la Costa Brava.També tenim la Basílica de Montserrat a 1h30h (http://www.abadiamontserrat.net) y el Pirineu català a 2 hores al nord.

Aquí detallem algunes de les rutes que es poden fer amb bicicleta o a peu:

Powered by Wikiloc
1. Ruta Màrius Torres

Excursió guiada i senyalitzada  de uns 8km i fàcil de fer que pretén recordar els llocs on el poeta lleidatà va passar els darrers anys de la seva vida i en els quals va crear la major part de la seva producció poètica.

Powered by Wikiloc
2. Sant Feliu de Codines - Sant Miquel del Fai - Riells del Fai - Sant Feliu de Codines

Excursió molt variada i fàcil de fer d'uns 14 Km. Iniciem el camí fins a Cim d'Aligues on agafem de GR5 que ens portarà fins a Sant Miquel del Fai, un tros abans d'arrivar-hi farem un tram de la carretera BV1485.
Un cop arrivats a Sant Miquel del Fai agafarem el cami de baixada (Cami de Riells a Sant Miquel del Fai) que no deixarem fins el Molí de la Pineda.

Powered by Wikiloc
3. Sant Feliu de Codines- Cingles de Berti

Ruta espectacular d'uns 41 Km i nivell moderat per la zona d'Els cingles de Bertí i el Puiggraciós. Fa un recorregut al voltant de Sant Miquel del Fai partint de Sant Feliu de Codines i passant per Riells del fai i el Puiggraciós sortint a la carretera de Sant Quirze de Safaja a Centelles i reprendre un altre pista que ens porta al Cim de les Àligues just a la entrada de Sant Feliu de Codines. 

Powered by Wikiloc
4. Sant Feliu de Codines, Sant Miquel del Fai i Granera

Ruta amb la bici d'uns 98 Km i nivell moderat/alt de gravel per carreteres, majoritàriament secundàries i alguna veïnal, amb molt poc tràfic rodat. És una ruta llarga i exigent pel desnivell. La ruta conté uns quants atractius, com ara Sant Miquel del Fai o Castellterçol.

Aquest lloc web utilitza cookies que permeten el funcionament i la prestació dels serveis que ofereix el mateix.

Política de privadesa